Ноќва без струја делови од Аеродром, Кисела Вода и Центар

by fokus 11:19
11:19

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.05.2022 година (недела) без електрична енергија ќе останат:

-Во периодот од 03:00 до 08:30 часот, дел од Аеродром, Дел од Кисела Вода и Црниче, поголем дел од централно градско подречје, сите стопански и нестопански објекти, нас.Пролет, Маџар Маало, сите стопански и нестопански објекти на дел од Центар, Кисела Вода и Аеродром.

Поврзани новости