Ништо од пратеник. Се разочарав и натажив.

by lali

Морало како што е редот, прво да лепам плакати. А дедо ми убаво ми викаше: Васиљ баш ти лепо стоје сузе, али немој плакати!

 

Ама не се откажувам. Следните парламентарни пак ќе пробам. Ене ги каде се, за две години.