Николовски останува генерален секретар на СДСМ, Мартин Попов е нов организациски секретар

by fokus 20:21
20:21

Љупчо Николовски останува генерален секретар на СДСМ, а Бојан Маричиќ ја задржува позицијата секретар за меѓународна соработка, дознава „Фокус“ пред одржување на вечерашниот Централен одбор на партијата.

Нов организациски секретар на местото на Душко Весковски ќе биде Мартин Попов. Тој
доаѓа од Општинскиот комитет Центар и е директор на Аналитичкиот центар на СДСМ.

- Advertisements -

Поврзани новости