Независен синдикат на градежници: Тешка глупост е да се урива Скопје 2014, иако е направен нестручно и фушерајски

by Fokus 13:51
13:51

Тешка глупост е да се урива Скопје 2014, иако е јасно дека зад него стојат скриени мотиви, изјави вчера Атанас Трајковски, преставник на Независниот синдикат на градежни работници, инжињери и трговци во градежништвото.

Според него, материјалите од кои се направени објектите во проектот Скопје 2014 се неквалитетни, користен е стиропор и слични лесно кршливи материјали, а сите тие се вградени невнимателно и нестручно, па дури и фушерајски.

- Advertisements -

Поврзани новости