Невремето ги откажа летовите до и од Истанбул

by Фокус

Авиолиниите до и од Истанбул се откажани поради лошото време, објавија од скопскиот аеродром.

Летот од Копенхаген, пак, бил одложен за час и 55 минути.

Сите други полетувања и слетувања засега се одвиваат според предвидениот распоред.

Поврзани новости