Нема разлика

by Фокус

ВМРО-ДПМНЕ сѐ уште не ги отстранила постерите од последните избори, а веќе на големо лепи билборди за нејзиниот јубилеј – 24 години од формирањето.

Улиците на главниот град се преплавени со билборди за роденденот на властодршците, пропагандата продолжува како сѐ уште да има избори. Нема разлика!

Поврзани новости