Нема бесплатен превоз за учениците за време на летниот распуст

by Fokus 13:08
13:08

ЈСП Скопје ги потсетува корисниците на ученички билети за бесплатен превоз дека тие не важат за време на летниот распуст.

Основците/средношколците (не важи за матурантите) можат да купат месечен билет по повластена цена, односно 600 денари чини месечен билет за јули или август.

- Advertisements -

Билетот важи за сите линии (градски и приградски).

Поврзани новости