Некои училишта во Србија ќе се вратат на онлајн настава

by Fokus 09:30
09:30

Одлучено е дел од училиштата во Србија ќе преминат на онлајн настава. Причината не е корона вирусот, туку поради дојавите за поставени бомби.

Ваквите појави зачестија во последниот период во нашиот сосед, а состојбата во училиштата ќе се приспособува во однос каде е ситуацијата безбедна, а таму каде што не е, ќе се одвива онлајн.

Поврзани новости