Не е усвоен предлог-законот за амнестија на насилниците од 27 април

by fokus

На денешната седница во Собранието, на дневен ред беше ставен предлог-законот за амнестија на лицата кои бе инволвирани во насилствата од Собранието на 27 април минатата година.

Мнозинството од пратениците не го поддржа овој закон и како што рече Џафери, нема повеќе да се дебатира за овој предлог-закон.

Поврзани новости