Наследникот на Ставриќ со журка го прослави изборот

by Fokus 14:37
14:37

Нов лидер на лекарите е абдоменланиот хирург Горан Беговиќ (десно на фотографијата ), кој во петокот беше избран на конгрес во хотелот „Полин“ во Дојран.  По изборот, наредниот ден на новото раководство им бил резервиран за прошетка во струмичкиот манастир „Водоча“ и во „Етно село“, каде ги забавувала македонската пејачка Адријана Алачки.

Поврзани новости