Адвокатот Тома Фила во лоша здравствена состојба

by Fokus

Најпознатиот балкански адвокат со македонско потекло, Тома Фила, во лоша здравствена состојба
Адвокатот Томa Фила e примен на пулмолошкиот оддел во Клиничкиот центар во Белград. Неговата здравствена состојба е многу лоша.

Тома Фила е во трка за градоначалник на Белград како кандидат на Социјалистичката партија на Србија.

Тој е најпознатиот адвокат на Балканот и ги бранеше Слободан Милошевиќ и Аркан. Роден е во Битола.

 

Поврзани новости