Најплатени професии во Македонија

by lali 11:36
11:36

Читам и се прашувам зошто никој не ги спомнува новинарите и спикерите на вести? Зар хонорарите од милион евра не влегуваат во пресметките за плата? Или штом можат весници да се тужат за 9000 евра, тогаш сигурно и од новинарството многу се заработува. Чудна работа се ова пресметкиве..