Најголем дел од граѓаните сметаат дека Владата ја носи Македонија во погрешна насока

by fokus 19:40
19:40

36,8 отсто од испитаниците одговориле дека Македонија се движи во негативна насока со работата на Владата во последната година, покажа анкетата објавена вечерва на телевизија Телма.

Сличен процент, односно 35,1 отсто одговориле дека Македонија се движи во позитина насока, а значителен дел, односно 22,4 отсто сметаат дека ништо не е променето и ситуацијата е иста од претходно.

- Advertisements -

Поврзани новости