Најавен состанок за Програмата за економски реформи

by fokus 10:50
10:50

Министерството за финансии денеска во Скопје организира иницијален состанок за Програмата за економски реформи.

На состанокот ќе се обратат министерот за финансии Драган Тевдовски, претставникот на Директоратот за соседска политика и преговори за проширување на Европската комисија, Вилем Ное, како и раководителот на Одделот за Југоисточна Европа во ОЕЦД, Маржена Кисиелевска, најавуваат од ресорното Министерство.

- Advertisements -

Поврзани новости