Над 5 милиони денари за осветлување на крстот во Аеродром

by fokus 18:21
18:21

Додека илјадници жители со денови се дават во кал во поплавените подрачја, а голем број граѓани, општини и држави испраќаат помош, Општина Аеродром има други приоритети.

Општината распишува оглас за тендер за осветлување на македонскиот православен крст во Индустриска зона.

За осветлување на крстот ќе се потрошат над пет милиони евра или вкупно 83 илјади евра.

Поврзани новости