Над 2.000 прилепчани излегоа на протести против аболицијата на Иванов

by Фокус

Вчера над 2.000 граѓани на Прилеп изегоа на протести против аболицијата на Горѓе Иванов и против изборите на 5-ти Јуни за кои, како што велат нема никакви демократски услови да се спроведат.

Граѓаните на Прилеп ќе излезат и денес на протест во 18 часот, пред камената бина во центарот на Прилеп.

prilepprotest-3

Поврзани новости