На Силвана Бонева и гори под нозете

by fokus 13:37
13:37

Жешка атмосфера во ДИК – се одлучува за приговорите на гласањето на 11 декември поднесени од Беса и од СДСМ. Силвана Бонева, член на ДИК од ВМРО – ДПМНЕ дури и чевлите си ги соблече.

 ФОТО: Радио Слободна Европа

- Advertisements -

 

Поврзани новости