На Фејсбук се објавуваат слики од заокружени гласачки ливчиња!

by Фокус 19:49
19:49

Фотографија од заокружено гласачко ливче за претседателските избори се појави на социјалната мрежа Фејсбук. Девојка од Париз, Франција, го сликала заокруженото гласачко ливче за еден од четворицата кандидати за претседател и го објавила на својот Фејсбук профил, коментирајќи дека во македонската амбасада во Париз се чувствува победничка еуфорија.

 

Поврзани новости