МОСТ: Твојот глас е твое право!

by Фокус 15:20
15:20

Граѓанската асоцијација МОСТ, која го набљудува изборниот процес и изборниот ден, иницира кампања, чија порака до граѓаните е дека имаат право на глас, кое не треба да се меша со правото на членување во политичка партија и правото на вработување.

Поврзани новости