МО: Јавноста ќе добие увид во финансиската состојба на министерството

by Fokus 21:56
21:56

Јавноста ќе добие увид во финансиската состојба во министерството за одбрана и ќе процени кој го нарушил статусот и достоинството на вработените во АРМ и одбраната, реагираат од Министерството за одбрана на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ.

„Министерството за одбрана нема намера да навлегува во полемика со политички партии, а најмалку со ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи е посветено на согледување на состојбите од нетранспарентното и штетно раководење на министерството од претходната Влада“ се вели во соопштението на министерството за одбрана.

- Advertisements -

 

Поврзани новости