МНР: Меѓу загинатите и повредените во Лас Вегас нема македонски државјани

by Fokus 12:55
12:55

Македонското Министерство за надворешни работи информира дека согласно досегашните информации од дипломатско-конзуларните претсвавништва низ САД, нема пријави за загинати или повредени граѓани на Република Македонија во нападот во Лас Вегас

За евентуална потреба, помош или информации, македонските државјани можат да се јават на дежурниот телефон во Амбасадата на Македонија во Вашингтон: +1 102 66 70501.

- Advertising -

Поврзани новости