Мицевски доаѓа на местото на Данев, како координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ

by Fokus

Никола Мицевски е назначен за нов координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Собранието.

Тој доаѓа на местото на Драган Данев, кој пред неколку денови си поднесе оставка.

Поврзани новости