Министерството за одбрана купува алкохол за 81 000 евра

by fokus 20:30
20:30

Министерството за одбрана купува пиво, вино, ракија и ароматизирани алкохолни пијалоци.

Според распишаниот оглас, набавката на алкохолот ќе чини 5 008 254 денари или околу 81 000 евра без ДДВ.

- Advertisements -

Отворањето на понудите ќе биде на 16, декември, кога е и краен рок за нивно доставување.

Поврзани новости