МИМ утре ќе ја додели наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија

by fokus

Македонскиот институт за медиуми (МИМ) утре ќе ја додели наградата “Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија во 2016 година, во Клубот на новинарите, со почеток во 11 часот.

-На годинешниот конкурс се пријавија 39 автори, со вкупно 69 стории обработени во 97 текста/прилози, објавени на Интернет портали, телевизии и  во неделници, информираат од МИМ.

Поврзани новости