Милошоски: Нова влада е подобра од било какви нови нефункционални комбинаторики

by Fokus

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски смета дека нова влада е подобра од какви било нови нефункционални комбинации.

– Според мене, власта беше делегетимирана уште на локалните избори. Тоа беше јасно изразено. Гледаме дека сега власта е делегитимирана од стопанска гледна точка, сметам дека стопанските комори и вработените во приватните претпријатија, секој ќе ви каже дека справувањето со кризата, регионално гледано, во Македонија се врши на најнесоодветен можен начин и затоа сметам дека нова влада е подобра од какви било нови нефункционално комбинации, изјави Милошоски.

Поврзани новости