МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОНЕСЕ БЛИЗУ 3.000.000 ДЕНАРИ ВО СКОПЈЕ И ВО ПРИЛЕП

by Fokus

Стариот месец го испративме со еден, а новиот го пречекавме со уште еден нов милионер во Македонија. Тие вкупно освоија речиси, три милиони денари благодарение на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, на Видеолотарија Касинос Австрија.

Првата милионска добивка се падна во Скопје, во населбата Маџари, на 30 јуни, во вредност од 1.734,439 денари. Втората се случи на вториот ден, откако навлеговме во втората половина од годината, а среќниот добитник доаѓа од Прилеп. Неговиот живот сега има 1.247.374 причини да биде поубав.

И двајцата добитници решија да останат анонимни, но јасна и гласна останува констатацијата дека МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ секоја недела усреќува наши верни играчи со добивки од 1.200.000 до 1.800.000 денари. И сето тоа е само како загревање за СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, чиј фонд за добивка се движи од 8.000.000 до 12.000.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

 

ПР

Поврзани новости