Мијалков: Секој административец да донесе по 20 гласови

by Фокус

Главниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ е во министерството, му вели долгогодишниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески, на шефот на тајната полиција, Сашо Мијалков.

Во уште еден од разговорите што ги објави СДСМ, Јанакиески разговара и со помалиот брат од Мијалкови – Влатко, кој предлага концепт секој вработен по институциите да донесe по 20 гласови.

– Така си создаваме широка мрежа и си го решаваме проблемот – вели помалиот од браќата Мијалкови, додавајќи дека со тоа обезбедуваат базен на гласови.

Поврзани новости