Мифтарај: Оние кои војуваа во Диво насеље не заслужуваат да се наречат херои

by fokus 16:49
16:49

Познатиот албански публицист Кастриот Мифтарај изјави дека „оние кои војуваа во Куманово не заслужуваат да се наречат херои“. Според него, казната која им е изречена е многу мала.

– Вистината можеби боли, но според мое мислење, тие се неколку обични платеници, кои војуваат за пари.Тие се обидоа да предизвикаат војна меѓу Косово и Македонија – изјави Мифтарај.

- Advertisements -

Поврзани новости