Масовно се собираат луѓе пред владата

by Fokus 14:00
14:00

Пред закажаниот термин за почеток на протестот пред владата против реформите во високото образование и државниот испит, масовно доаѓаат луѓе од сите страни – студенти, професори, граѓани.

На дел од транспарентите што ги носат демонстрантите може да се прочита „Реформи, а не проформи“, , „Дипломи да, државен не“, „Вратете ми ги другарите од Америка“…

- Advertisements -

studenti

 

Profesori trgnaa

 

sveti kliment

Поврзани новости