Масовен протест на студентите

by Фокус

Над 2.000 студенти во моментот протестираа пред Владата, а сега тргнаа кон Министерството за образование и наука. Сите громогласно извикуваат „Не“ за екстерното тестирање.

„Фокус“ останува на терен, а наскоро ќе следуваат нови информации за протестот.

 

 

Поврзани новости