Мапа – каде се штрајкува, а каде не во основните и средните училишта во Македонија

by Фокус

Веќе два дена по социјалните мрежи се врти мапа на штрајкот во основните и средните училишта, каде се означени точно училиштата во кои се штрајкува и во кои дел од наставниците и професорите го бојкотираат генералниот штрајк на СОНК. Местата обележани со црвено покажуваат дека во тие училишта се штрајкува.

Поврзани новости