Макрадули: Огласот за 280 пошторазнесувачи на неопределено е бидејќи им истекуваат договорите на оние кои досега биле пријавувани на определeно работно време

А.Д. Пошта на Северна Македонија распиша оглас за вработување на 280 пошторазнесувачи на неопределено работно време. Од … Continue reading Макрадули: Огласот за 280 пошторазнесувачи на неопределено е бидејќи им истекуваат договорите на оние кои досега биле пријавувани на определeно работно време