Македонски актери и пејачи во музичкиот видео запис „Излези ЗА европска Македонија“

by Fokus 18:47
18:47

Голем број на македонски пејачи, актери и продуценти се дел од музичкиот спот „Излези ЗА европска Македонија“.

Владата на Република Македонија ја засилува својата кампања во пресрет на референдумот, со надеж дека ќе ги поттикне граѓаните да заокружат „ЗА“ на референдумот.

- Advertisements -

Поврзани новости