Македонец фатил златна рипка

by lali

И тоа не е сѐ – ако во наредните 5 минути посака уште една иста таква желба за Стара нова година, за половина цена ќе добие и плус учество во новогодишната лотарија со богати награди и една песна по желба. Но, уште еднаш тоа не е сѐ – ако случајно одлучи да ја пречека Новата година во домашна атмосфера и полна трпеза со руска салата и кифлички, ќе добие ексклузивно право на МТВ да ги гледа сите делови од Супермен, Рамбо, Терминатор, Полициска академија, Кралот лав и Гол пиштол.