Мајката на Груевски, Нада ја следи одбраната на докторатот

by Fokus

Експремиерот Никола Груевски денеска со ќерките и без сопругата Боркица стигна на одбраната, а тука се и дел од луѓето кои ќе го следат неговото излагање.

Меѓу нив и е неговата мајка Нада, која заедно со внуките го следи излагањето.

Ментор на докторатот на Груевски е Проф. Др. Михаил Петковски.

А.Т.

Поврзани новости