Магдалена Несторовска повторно на позицијата државен секретар во МВР

by fokus 13:54
13:54

Магдалена Несторовска повторно е избрана за државен секретар во МВР.

-На вчерашната седница, Владата на Република Северна Македонија, на предлог на министерот за внатрешни работи, ја именуваше м-р Магдалена Несторовска за државна секретарка во Министерството за внатрешни работи, информираат од МВР.

- Advertising -

Несторовска ја извршуваше истата функција и во периодот од 2017-2020.

Поврзани новости