Лукашенко го обра бостанот, ама буквално!

by Фокус

Последниот европски диктатор, белорускиот претседател Александар Лукашенко неделава се покажа во поинакво светло. Тој го обра бостанот, ама буквално го обра!

 

Поврзани новости