„Лозари Исток“ добија своја лименка! Наше македонско пиво за 30 години постоење на кавадаречките навивачи!

by fokus 15:45
15:45

„Лозари Исток“ од Кавадарци е една од најдобрите и најинвентивните навивачки групи во Македонија, а и пошироко во регионот, со сериозен број на членови и тим за почит. Познати помеѓу спортските фанови, успесите и победите на „Лозари Исток“ се речиси секојдневие.

Годинава, тие слават 30 години постоење!

- Advertisements -

Повод нивното долгогодишно функционирање, а и како благодарност за несебичната поддршка и посветеност на сите натпревари, Компанијата Кожувчанка, во име на цел регион, им оддава почит!

Создадовме специјален, лимитиран дизајн на лименка на нашиот бренд Наше Македонско пиво. Ова е гест од нашата Компанија за сите нашисограѓаниод ЛозариИсток, навивачи на трибините на кавадаречките екипи. Нашиот тим им посакува уште многу години успеси и победи, и на здравје со Наше Македонско пиво!велат од Кожувчанка ДОО.

А Лозари Истокостануваат на натпреварите и трибините секогаш со љубов, верност и песна посветена кон кавадаречките спортски колективи. Ајдуци, Ретки билки, Лозари, Ултра Кру, Ултра Дринкерс, 12 Бригада, Нашто маало и останатиСреќен роденден дечки, се гледаме на истокот!

ПР

Поврзани новости