Лидерите на Западен Балкан школски делеа превоз

by fokus 14:32
14:32

Премиерите на Македонија и Косово, заедно со претседателот на министерсткиот совет на Босна и Херцеговина, Денис Звиздиќ, денеска делеа превоз до Дигиталниот сами кој се одржува во Скопје.

На фејсбук профилот на ремиерот, Зоран Заев, е објавена фотографија со тројцата лидери од Западен Балкан на своите по малку школски седишта. Во опис на фотографијата стои „connected together“. Друштво на функционерите им прави министерката за економија на Црна Гора Драгица Секулиќ, а претставник од Албанија е заменичката на Рама, Сенида Меси.

Поврзани новости