Лефков кон Костовски: Моли се Мицкоски да биде премиер!

by Fokus

Жестока беше дебатата на Телма помеѓу политичките опоненти од ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, Миле Лефков и Мартин Костовски.

„Моли се Мицкоски да биде премиер, за да излеземе од енергетската криза. Моли се да ни биде премиер. Мицкоски беше на раководната позиција во ЕЛЕМ, ја остави компанијата со 25 милиони евра депозит во банки“, рече Лефков.

Поврзани новости