Коце Трајановски ќе се кандидира за уште еден градоначалнички мандат

by Fokus

Актулениот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски планира дека се кандидира за уште еден мандат на претстојните локални избори, што треба да се одржат на 15 октомври, годинава.

– Планирам да се кандидирам. Тоа ќе зависи од анкетите кои ќе бидат направени и врз основа на тоа ќе видиме дали во изминатиов период сме направиле доволно и дали граѓаните се задоволни од мојата работа. И врз основа на тоа ќе биде и мојата кандидатура – истакна Трајановски на денешната прес-конференција.

Поврзани новости