Конвенција на ЛДП вечерва во МОБ

by Фокус

Вечерва во 19 часот, во објектот на Македонската опера и балет (МОБ), Либерално-демократската партија ќе одржи програмска конвенција, на која ќе ја претстави својата програмска платформа.

На конвенцијата ќе присуствува европратеникот и претседател на Либералната интернационала, Јоханес Ханс ван Баален, како и многу други меѓународни партнери и пријатели на ЛДП и Република Македонија.

Поврзани новости