Контрадемонстранти: не смее да има помилување за изборен криминал

by Фокус

Дел од контра демонстрантите пред Уставниот Суд во анкетата на 24 вести тврдат дека дошле пред Уставен суд за да спречат помилување за изборни нерегуларности. Во анкетата што може да ја видите на следнот линк дел од нив велат дека се дојден да протестираат против петтоколонашите, некои воопшто не сакаат да зборуваат, а има и такви кои всушност се против најавената одлука на Уставниот суд,

Поврзани новости