Конгрес во Валандово, земјотрес во Скопје

by fokus

Во моментите кога започнуваше Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ во Валандово, Скопје го стресе мал земјотрес со интензитет од 2,6 степени според Рихтеровата скала.

Епицентарот на земјотресот е 12 киломентри од Скопје во близина на приградската населба Идризово.

Поврзани новости