Комеморативна седница во македонското Собрание за смртта на Љубиша Георгиевски

by fokus
Собранието на Република Македонија денеска напладне ќе одржи Комеморативна седница за смртта на Љубиша Георгиевски, поранешен претседател на Парламентот.

Георгиевски ја извршуваше функцијата претседател на Парламентот во периодот од  1 август 2006 година до 21 јуни 2008 година. 

Поврзани новости