Колкава е излезноста по општини до 17 часот?

by Fokus 18:43
18:43

До 17 часот на ниво на Македонија, според 99,21 отсто од обработените податоци излезноста во вториот круг до 17 часот изнесува 43.83 отсто.

Најголем процент се забележува во Демир Капија, додека најмал во скопската општина Шуто Оризари.

- Advertisements -

Поврзани новости