Колин Џефри не починал од ебола, аутопсијата ќе ја открие причината

by Фокус

Британецот Колин Џефри не починал од ебола, тукушто соопштија здравствените власти, врз основа на резултатите од анализата во лабораторијата во Хамбрг.

Како што најавија тие, аутопсијата треба да покаже која е причината за неговата смрт, која ќе се направи деновиве.

Тоа значи дека повеќе нема потреба од карантин и во хотелот каде престојуваше починатиот и во болницата.

Поврзани новости