Кој работи, тој и греши. Среќа што во Македонија не работат 300 000 луѓе!

by lali 10:52
10:52

Ете, се изнаслушав со најавите за нови вработувања. 7 милиони вработувања. Три работни места по човек! Ама реално и ние многу, премногу прибираме ко народ. До нас е, не е до неговата политика. Тој се труди на сите на ни угоди. Да ни го чува Македонија! #ФалаНикола!