„Кога режимот ни зема еден чатал, со два ќе му вратиме!”

by fokus 19:49
19:49

Демонстрантите ги  поставија двата чатали пред  Владата и одново ја исшараа во боите на Шарената револуција.

“Кога режимот ќе ми зеде еден чатал, со два ќе го маваме” извикуваа граѓаните додека ја фарбаа свежо-исчистената фасада.

Владата и вчера беше прва мета на Шарената револуција, а освен фасадата исшарана беше и целата ограда.

13330276_10209951551090555_1647424179_n

13348934_10209951573371112_1084723677_n13318775_10209951553890625_401971499_n

 13285760_10209951552410588_315233571_n

Поврзани новости