Клучни зборови и фрази кои треба да ги употребувате и напоменувате пред работодавецот

by lali

– НАПРЕД ВМРО ДПМНЕ

– Браво Груевски!

– На Заев не може да му се верува

– Денес поубаво се живее од било кога

– Минималната плата е подобра од никаква

 

П.С. Ако имате диплома која ве прави стручен за работната позиција каде што аплицирате може и да ви биде од помош, но тоа не ви гарантира вработување толку колку клучните збоови, но сепак е добро да ја имате за лична сатисфакција.

 

Среќно!